De Brasjas is een zwart colbert met 2 knopen die met de hand wordt geselecteerd uit tweedehands kledingpartijen van nieuwkwaliteit. De jasjes worden zorgvuldig gekeurd op kwaliteit en oneffenheden. Doorstaat het jasje deze test, dan wordt hij gestoomd en klaargemaakt voor verzending.

Als jij je jasjes op werkdagen voor 11:00 bestelt, dan worden ze de volgende dag bij jou thuis bezorgd. Bestel je jasjes op vrijdag na 11:00 of in het weekend, dan worden deze op dinsdag bezorgd.

Bestel je 1 of 2 jasjes, dan zijn de verzendkosten €6,95. Bestel je 3 jasjes of meer, dan is de verzending gratis!

Jasjes kunnen alleen geretourneerd worden als ze ongedragen en onbeschadigd zijn. Retourneren kan tot 14 dagen nadat jij het pakket hebt ontvangen.

Retourneren werkt als volgt. In jouw pakket ontvang je naast de jasjes ook een retourformulier. Op dit retourformulier zet je jouw ordernummer. Het retourformulier kun je dan in de doos met de jasjes leggen die je retour wilt sturen. Via de PostNL-app maak je een verzendlabel aan. Je kunt dan het pakket naar een PostNL-punt brengen om deze te verzenden. Zodra wij het pakket ontvangen hebben wordt het geld teruggestort op de rekening waarmee je de bestelling geplaatst hebt. De verzendkosten voor het retourneren zijn €3,95. De rest van de verzendkosten ontvang je dus weer terug op je rekening.

Gratis verzending is alleen geldig bij het kopen en het behouden van 3 of meer brasjasjes. Koop je bijvoorbeeld 3 jasjes en stuur je 1 jasje retour? Dan heb je in totaal 2 jasjes gekocht en is de gratis verzending niet meer geldig. Deze wordt ingehouden op het retourbedrag wat je terugkrijgt.

Op dit moment kun je alleen betalen met iDeal.

Is je vraag nog niet beantwoord?

Stel je vraag dan via het contactformulier. Wij streven ernaar binnen 24 uur antwoord te geven op jouw vraag.

Add to cart